Despre noi

Event Management

Event Management Organizam evenimente corporative, congrese, simpozioane.
Mai mult

Despre noi

SCOPUL NOSTRU
Poate te intrebi de ce ai avea nevoie de o firma sa iti organizeze evenimentul, sa te ajute cu lansarea unui produs/serviciu nou sau cu initierea unei intalniri importante de business.

La aceasta  dorim sa te intrebam: Ce iti doresti in acest moment? Sa consumi timp pentru a planifica evenimentul sau sa te concentrezi la cresterea Ciferei de Afaceri a firmei tale?

Noi te ajutam sa iti planifici ceea ce este mai important pentru tine.

ECHIPA NOASTRA
Detinem peste 14 ani de experienta relevanta in organizarea de evenimente din domeniul medical, IT, business, mici si mari cu peste 4.000 de participanti pe eveniment (SUA si Europa). Vorbitori limba Engleza avansat.

Beneficiezi de serviciile noastre printr-o planificarea eficienta, asigurand prezenta publicului tinta in sala, comunicare cu sponsorii, consultanta marketing, negociere si contracte de sponsorizare,  sistem inregistrare electronic si rapid, echipa energetica, prezentabila, flexibila si zambitoare, coordonare onsite, rapoarte evaluare eveniment. Ne place sa te ajutam cu idei, sugestii si sa iti oferim solutii eficiente.

Din nou, scopul nostru este de a te ajuta sa iti depasiti nevoile care iti cer timp si energia planificarii unui eveniment in timp ce te poti ocupa de prioritati mult mai importante.

Iti poti face o idee despre cum ar putea arata evenimentul tau apasand aici.

Iti oferim o GARANTIE prin faptul ca te ajutam sa iti evaluezi nevoile si sa le prioritezi fara a fi nevoit sa semnezi un contract in prealabil.

Contacteaza-ne chiar acum pentru o CONSULTATIE GRATUITA!
(+4) 0757-205-791

SCM Events

Ce spun clientii nostri despre noi

 • Working with SCM Events have been an absolute pleasure, We were able to work remotely without even the need of meeting physically, which is a big plus in today’s world. SCM Events’ team was on point, professional and most of all quick on their feet during the event as unexpected events happened. We definitely plan on working with SCM Events’ team in the near future. I would recommend to any organization in a heartbeat.Z. L.O. from Swiss Longevity Labortories, Switzerland
 • Va multumesc pentru colaborare. Si pentru mine a fost o placere sa colaborez cu SCM Events. Sper sa mai avem ocazia sa ne alaturam eforturile in aceste scopuri!  Iulia V. Hypefarm

 • Multumim echipei SCM Events pentru acest eveniment super reusit!
  Suntem mai mult decat recunoscatori si abia asteptam sa il organizam pe urmatorul.
  Multumim inca o data si felicitari !Radiana M.
 • ‘Modul excelent de organizare, planificarea impecabila si atentia deosebita asupra tuturor detaliilor au contribuit, in mod cert, la reusita evenimentelor. Felicitari si mult succes in activitatile viitoare !
  C. Tomescu
 • Si noi multumim intregii echipe SCM Events pentru foarte buna organizare a Seminarului de CANCER – Abordare integrativa, din 28 V 2016. Au fost prezentate aspecte extrem de interesante pentru profilaxia si tratamentul cancerului. Felicitari! Cu consideratie, Beatrice G.
 • Un Eveniment Foarte Bine Organizat,Calitate Exceptionala A Prezentarilor. Multumim!  Ana Maria D.
 • Foarte buna organizare. Foarte buna calitate a informatiilor.   Daniel S.
 • O organizare perfecta, speakers de cel mai inalt nivel.   Mihai P.
 • Un eveniment extraordinar cu multe informatii stiute, dar totusi neconstientizate de noi, altele nestiute, cu aplicabilitate in practica de zi cu zi.    Adrian C.
 • Felicitari pentru organizarea foarte buna a evenimentului  Alina B.

Sponsori