Termeni si conditii

Event Management

Event Management Organizam evenimente corporative, congrese, simpozioane.
Mai mult

Termeni si conditii

Termenii si Conditiile de Comercializare SCM Events 

TERMENI SI CONDTII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul www.scmevents.net  este un site comercial, proprietate a societatii DRG SCM Professional Group SRL, care permite vizualizarea si inscrierea la evenimentele organizate de DRG SCM Professional Group SRL.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.scmevents.net, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Transmiterea informatiilor 
Deoarece prin utilizarea  site-ului www.scmevents.net ( vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului DRG SCM Profesional Group),  comunicarea se realizeaza in mod electronic, se considera astfel, ca utilizatorul, consimte primirea notificarilor de la DRG SCM Professional Group (SCM Events) in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului
Portalul DRG SCM Professional Group (SCM Events) garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a  modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al societatii  DRG SCM Professional Group SRL.

 1. Informatiile introduse de utilizator
  Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale, ele vor fi folosite doar pentru desfasurarea evenimentului la care s-a facut inscrierea si pentru expedierea de informatii catre utilizator, informatii referitoare la evenimentul respectiv sau alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul.  Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

  Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. DRG SCM Professional Group poate anula fara avertisment inregistrarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, DRG SCM Professional Group (SCM Events) poate  poate anula orice inregistrare  efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator in momentul inregistrarii.

 2. Plata prin inermediul site-ului www.scmevents.net– termene si conditii de plata.

DRG SCM Professional Group foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de maxima siguranta si securitate,

Metodele de plata acceptate de DRG SCM Professional Group SRL (SCM Events) sunt:

a) Plata cu card- in timpul comenzii veti fi redirectionat catre serverul securizat de plata librapay. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.

b) Plata prin transfer bancar: direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, inregistrarea va fi confirmata in momentul in care primim dovada platii prin banca.

Datele necesare pentru efectuare plăţilor prin transfer bancar:

 SC DRG SCM Professional Group SRL
CUI: 32000025
IBAN:
 RO53BRDE441SV82019844410 
Banca: BRD  cu mentiunea “ Seminar_____(data seminarului)”

Nota: comisionul de depunere este acoperit de catre depunator.

Facturare
Puteti solicita trimiterea facturii fiscale prin email. Pentru emiterea facturii va rugam trimiteti via email urmatoarele date: nume firma, CUI, nr. inregistrare, adresa.

 1. Politica de returnare

Permitem modificarea, anularea sau returnarea comenzii cu pana la 2 zile inainte de inceperea evenimentului pentru care s-a efectuat plata. Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisă şi trimisă la adresa medicina@scmevents.net si se restituie prin transfer bancar. Nu se accepta return dupa incheierea eveniementului.

 1. Litigii
  Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Conditiile de utilizare’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DRG SCM Professional Group SRL  sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre DRG SCM Professional Group SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  7. Dispozitii finale
  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea DRG SCM Professional Group SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.scmevents.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea DRG SCM Professional Group SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.scmevents.net, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Sponsori