Termeni si conditii

Event Management

Event Management Organizam evenimente corporative, congrese, simpozioane.
Mai mult

Termeni si conditii

Termenii si Conditiile de Comercializare SCM Events 

TERMENI SI CONDTII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul www.scmevents.net  este un site comercial, proprietate a societatii DRG SCM Professional Group SRL, care permite vizualizarea, abonarea la newsletter si inscrierea la evenimentele organizate de DRG SCM Professional Group SRL.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.scmevents.net, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

 1. Transmiterea informatiilor 
  Deoarece prin utilizarea  site-ului www.scmevents.net( vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului DRG SCM Profesional Group),  comunicarea se realizeaza in mod electronic, se considera astfel, ca utilizatorul, consimte primirea notificarilor de la DRG SCM Professional Group (SCM Events) in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 2. Drepturile utilizatorului
  Portalul DRG SCM Professional Group (SCM Events) garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a  modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al societatii  DRG SCM Professional Group SRL.
 3. Informatiile introduse de utilizator
  Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale, ele vor fi folosite doar pentru desfasurarea evenimentului la care s-a facut inscrierea si pentru expedierea de informatii catre utilizator, informatii referitoare la evenimentul respectiv sau alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul.  Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. DRG SCM Professional Group poate anula fara avertisment inregistrarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, DRG SCM Professional Group (SCM Events) poate  poate anula orice inregistrare  efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator in momentul inregistrarii.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice DRG SCM Professional Group SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

DRG SCM Professional Group SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr 0001119.
Scopul colectării datelor este: pentru inscriere evenimente, raport de prezenta catre institutiile profesionale  ( se aplica numai in cazul persoanelor din domeniul medical, sanatate care doresc sa primeasca credite de educatie medicala continua( de ex: medici, farmacisti, asistenti, biochimisti, etc)

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul mentionat mai sus.
Refuzul dvs. determină anularea inscrierii dumneavoastra la evenimente, neacordarea creditelor de tip profesional.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: organizatii profesionale( ex, Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor, etc.), institutii de invatamant (ex.UMF Carol Davila Bucuresti), parteneri contractuali, furnizori de servicii si bunuri.

Prin acordul dumneavoastra cu aceste specificatii va dati consintamantul de a primi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de DRG SCM Professional Group SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la secretariatul firmei DRG SCM Prfessional Group SRL la adresa de e-mail: management@scmevents.net. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 1. Plata prin intermediul site-ului scmevents.net– termene si conditii de plata.

DRG SCM Professional Group foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de maxima siguranta si securitate,

Metodele de plata acceptate de DRG SCM Professional Group SRL (SCM Events) sunt:

 1. a) Plata cu card-in timpul comenzii veti fi redirectionat catre serverul securizat de plata librapay. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.
 2. b) Plata prin transfer bancar:direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, inregistrarea la eveniment va fi confirmata in momentul in care primim dovada platii prin banca.

Datele necesare pentru efectuare plăţilor prin transfer bancar:

 SC DRG SCM Professional Group SRL
CUI: 32000025
IBAN:
 RO88BREL0002001142220100
Banca: LIBRA  cu mentiunea “ Seminar_____(data seminarului)”

Nota: comisionul de depunere este acoperit in intregime de catre depunator.

c) Plata cu numerar: in ziua evenimentului. In acest caz, inregistrarea la eveniment este confirmata, in limita locurilor disponibile.

Facturare
Puteti solicita trimiterea facturii fiscale prin email. Pentru emiterea facturii va rugam trimiteti via email urmatoarele date: nume firma, CUI, nr. inregistrare, adresa.

 1. Politica de returnare
  Permitem modificarea, anularea sau returnarea comenzii cu pana la 2 zile inainte de inceperea evenimentului pentru care s-a efectuat plata. Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisă şi trimisă la adresa medicina@scmevents.netsi se restituie prin transfer bancar. Returnarea taxei implica retinerea unui comision de 10 RON. Nu se accepta return/transfer dupa incheierea eveniementului.
 2. Litigii
  Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Conditiile de utilizare’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DRG SCM Professional Group SRL  sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre DRG SCM Professional Group SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 3. Dispozitii finale
  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea DRG SCM Professional Group SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.scmevents.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea DRG SCM Professional Group SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.scmevents.net, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Sponsori