SCM Events
01 / 01
0757.205.791

Despre noi

Planifica evenimentul, noi il organizam!

Detinem peste 15 ani de experienta relevanta in organizarea de evenimente din domeniul medical, IT, business, mici si mari cu peste 4.000 de participanti pe eveniment (SUA si Europa). Vorbitori limba Engleza avansat.

SCOPUL NOSTRU

Poate te intrebi de ce ai avea nevoie de o firma sa iti organizeze evenimentul, sa te ajute cu lansarea unui produs/serviciu nou sau cu initierea unei intalniri importante de business.

La aceasta dorim sa te intrebam: Ce iti doresti in acest moment? Sa consumi timp pentru a planifica evenimentul sau sa te concentrezi la cresterea Ciferei de Afaceri a firmei tale?

Noi te ajutam sa iti planifici ceea ce este mai important pentru tine.

ECHIPA NOASTRA

Detinem peste 14 ani de experienta relevanta in organizarea de evenimente din domeniul medical, IT, business, mici si mari cu peste 4.000 de participanti pe eveniment (SUA si Europa). Vorbitori limba Engleza avansat.

Beneficiezi de serviciile noastre printr-o planificarea eficienta, asigurand prezenta publicului tinta in sala, comunicare cu sponsorii, consultanta marketing, negociere si contracte de sponsorizare,  sistem inregistrare electronic si rapid, echipa energetica, prezentabila, flexibila si zambitoare, coordonare onsite, rapoarte evaluare eveniment. Ne place sa te ajutam cu idei, sugestii si sa iti oferim solutii eficiente.

Din nou, scopul nostru este de a te ajuta sa iti depasiti nevoile care iti cer timp si energia planificarii unui eveniment in timp ce te poti ocupa de prioritati mult mai importante.

Iti oferim o GARANTIE prin faptul ca te ajutam sa iti evaluezi nevoile si sa le prioritezi fara a fi nevoit sa semnezi un contract in prealabil.

CONSULTATIE GRATUITA

Contacteaza-ne chiar acum!

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

Daniel S.

Foarte buna organizare. Foarte buna calitate a informatiilor.

C. Tomescu

Modul excelent de organizare, planificarea impecabila si atentia deosebita asupra tuturor detaliilor au contribuit, in mod cert, la reusita evenimentelor. Felicitari si mult succes in activitatile viitoare !

IULIA V. HYPEFARM

Va multumesc pentru colaborare. Si pentru mine a fost o placere sa colaborez cu SCM Events. Sper sa mai avem ocazia sa ne alaturam eforturile in aceste scopuri!

Alina B.

Felicitari pentru organizarea foarte buna a evenimentului

Sponsori

Sponsori