SCM Events
01 / 01
0757.205.791

Medical

Prima încercare de a pierde în greutate nu functioneaza?

Oct , 14
Prima încercare de a pierde în greutate nu functioneaza?

Ce nu ai reusit?

Prima ta încercare de a pierde în greutate nu merge atât de bine? Ei bine, conform unui studiu publicat recent în jurnalul Obesity, este normal, nu vă faceți griji dacă cadeți din căruță, un regres inițial este un pas necesar pentru a avea succes și s-ar putea să nu fie chiar atât de rău, conform cercetătorilor de la Universitatea York.

Dacă la început nu reușiți, ridicați-vă și încercați din nou, iar dacă este necesar, nu renunțați niciodată. Eșecurile nu sunt eșecuri, ci mai degrabă sunt o oportunitate de a învăța din care să-ți continui călătoria, acum cercetările au demonstrat că eșecurile în dietă pot acționa ca experiențe de învățare pentru a te ajuta să obții. pierdere susținută în greutate în viitor pentru a îmbunătăți sănătatea generală.

„Rezultatele noastre sugerează că perioadele repetate de slăbire și recăpătare în greutate nu ar trebui privite ca eșecuri, ci ca practică”, spune autorul principal, dr. Jennifer Kuk, profesor la Școala de Kinesiologie și Științe a Sănătății de la Universitatea York.

Acest studiu a examinat datele de la 9.348 de pacienți de la Clinica Medicală Wharton, care este o clinică de slăbire și diabet din Burlington, Canada. S-a colectat istoricul de pierdere în greutate a participanților și au fost evaluate modificările în greutate pe parcursul perioadei de cercetare. Majoritatea participanților au raportat că au devenit supraponderali înainte de vârsta de 40 de ani și au slăbit zece kilograme sau mai mult cel puțin o dată în viață.

Alege-ti un program recomandat de specialist

Potrivit cercetătorilor, rezultatele au arătat că de fiecare dată când participanții au slăbit în viața lor, cu atât au pierdut mai mult în greutate prin programul unei clinici, afișând disciplina învățată în timpul încercărilor anterioare de slăbire prin dietă sporadă. Femeile care au devenit supraponderale mai devreme în viață și care au ținut o dietă frecvent în trecut au slăbit, de asemenea, mult mai mult prin programul unei clinici sau a unui specialist.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că obținerea succesului în pierderea în greutate pe termen lung necesită mai multe încercări și ca o creștere în greutate în recădere este o parte necesară a gestionării greutății în călătoria către îmbunătățirea sănătății. Ei sugerează, de asemenea, că utilizarea de abordări diferite de fiecare dată poate ajuta la îmbunătățirea sănătății generale în viitor.

„Aceste date sunt liniștitoare că încercările eșuate anterioare nu i-au dezavantajat pe pacienți pentru a avea succes. Ar trebui să continuați să faceți încercări de gestionare a greutății și este probabil că o abordare adecvată – în special cu intervenții eficiente dovedite, cum ar fi medicamentele sau intervenția psihologică – va fi în cele din urmă eficientă”, spune coautorul Dr. Sean Wharton, profesor clinic adjunct la Facultatea de Sănătate a Universității York și director al Clinicii Medicale Wharton. „Pentru orice stil de viață sau schimbare de comportament, individualizarea abordării – adică practicarea și rafinarea strategiilor care funcționează pentru acel individ în timp – este un concept cheie, iar gestionarea greutății pe termen lung nu ar trebui să fie diferită.”

Drumul către pierderea în greutate poate să nu fie tocmai ușor și, pe parcurs, s-ar putea să întâmpinați unele eșecuri, amintiți-vă că acestea nu sunt eșecuri, învățați din experiență, adaptați-vă și continuați călătoria către îmbunătățirea sănătății și a bunăstării. Meritați orice efort și meritați toate beneficiile care vin cu el. POȚI s-o faci. Mentina-te sanatos.

Ca orice alte articole de pe internet, acest articol nu trebuie interpretat ca un sfat medical; vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un specialist înainte de a vă schimba rutina de sănătate. Acest articol nu are scopul de a oferi un diagnostic medical, recomandare, tratament sau aprobare.

calmant natural aromaterapie cu lavanda

Partenerii Nostri